Friday, 18 March 2011

Overall listing

Lagi 2 bulan lebih. Kerja gile ke apa tak sentuh apa pun lagi. ehh, ada lah sentuh sikit2. rasanya baru 5% yang settle..hehe. Jom buat list:

1. Kursus Kahwin -done
2. Borang nikah
3. HIV test- done
4. Makanan
5. Goodies- 50% done
6. Pelamin
7. OP
8. Baju nikah
9. Khemah
10. Hantaran
11. Kad kahwin
12. Banner/bunting

Ni saja yang terlintas kat kepala..nanti sambung lagi.

2 comments:

  1. to all bride to be:-
    feel free to drop by at our page http://littleangelcardeco.blogspot.com/...
    we provide wedding car custom made design..
    looking forward to hear from you soon..

    ReplyDelete
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete